De la standul standard la opera de arta

Standul Standard
In cazul in care comandati un pachet standard direct de la TNT Productions, standul dumneavoastra va fi echipat pentru fiecare 12 mp soliciati, astfel:
- Panouri octanorm;
- Mocheta pe toata suprafata standului;
- O masa cu 2 scaune;
- 3 spoturi luminoase.
De asemenea, fiecare participant va beneficia de o priza (220V, 50Hz.), un cos de gunoi, un cuier si pazia cu numele firmei.

Mobilier & Servicii Suplimentare
Daca doriti elemente suplimentare de mobilier (ex.: frigider, vitrine, rafturi, etc.) si nu ati transmis solicitari anterioare, va rugam sa le comandati folosind schitele si “Formularul de comanda mobilier & Servicii suplimentare” pe care le gasiti in Manualul Expozantului.

Standuri Personalizate
Doriti sa fiti unic? Nici o problema! Designerii nostrii pot transforma ideile dumneavoastra in realitate.

Constructorul oficial pentru standurile personalizate este:
XDS – eXpo Design System
Voicu SFERDIANU
Mobil: 004(0723) 284 685
E-mail: office@xds.ro

Spatiul Expozitional Neamenajat
Daca aveti propriul stand modular sau daca doriti sa contactati un alt constructor de standuri, vom fi incantati sa va oferim locatia cea mai buna pentru dumneavoastra. Totusi, va rugam sa notati ca spatiul expozitional neamenajat nu include nici un serviciu de apa sau electricitate. Aceste servicii trebuie comandate din “Formularul de comanda mobilier & Servicii suplimentare” inainte de data termenului limita specificata.

Servicii speciale de publicitate pentru expozanti
La cererea dumneavoastra, echipa TNT Productions va poate oferi servicii speciale de publicitate, precum si un plan promotional complet care include: publicitate outdoor, publicitate indoor, publicitate exclusiva, evenimente specifice, servicii foto si multe altele. Daca doriti sa atrageti atentia intr-un mod unic, nu trebuie decat sa ne comunicati!

Asistenta
In timplul constructiei/amenajarii standului cat si in timpul desfasurarii evenimentului, echipa TNT Productions va satisface cerintele specifice ale expozantilor.