Asistenta si servicii

Proceduri vamale si de transport

Transportatorul oficial pentru BSDA 2018 este:

DB SCHENKER LOGISTICS ROMANIA S.A.
Bulevardul Marasti, Nr. 65-67, 011465, Bucuresti – ROMANIA
Tel.: +40 212 340 425 / Fax: +40 213 176 120 / www.logistics.dbschenker.ro

Persoana de contact DB SCHENKER LOGISTICS ROMANIA S.A. este:
Dana Luca – Responsabil Departament Targuri si Expozitii
E-mail: dana.luca@dbschenker.com
Telefon Direct: +40 212 340 425 / Mobil: +40 737 550 562

Pentru USA si America de Nord transportatorul exclusiv BSDA 2018 este:

TWI Group

4480 S. Pecos Road
Las Vegas, NV  89121  USA
PH:  702-691-9000
FAX:   702-691-9055
http://www.twiglobal.com

Persoana de contact din cadrul TWI Group este:

Rhonda Bedford
Email:   rbedford@twigroup.com
Numar telefon direct:   +1 702 691 9056

Asistenta

In timplul constructiei/amenajarii standului cat si in timpul desfasurarii evenimentului, echipa TNT Productions va satisface cerintele specifice ale expozantilor. Alte servicii ca fax, copiator, vanzarea catalogului evenimentului, etc., vor fi asigurate la fata locului.

Servicii postale, Telefon, Fax

Servicii postale, telefonie publica si servicii fax sunt localizate in incinta sau in apropierea Complexului Romaero.

Baruri si restaurante

Baruri, pub-uri si restaurante sunt situate in apropiere de Complexul Romaero, deasemenea serviciul de catering este disponibil la cerere.

Sali de conferinte

TNT Productions ofera facilitati moderne pentru organizarea de congrese, simpozioane, intalniri de afaceri, workshop-uri, mese rotunde, petreceri, cocktailuri, prezentari de moda, evenimente promotionale, etc.

Asistenta medicala (prim ajutor)

Pentru cazuri medicale urgente, va rugam sa contactati cabinetul de asistenta medicala din interiorul Complexului Romaero sau sunati la 112 de pe orice telefon disponibil.

Servicii turistice

Prin agentia de turism agreeata in calitate de partener oficial, va oferim: cazare la hotelurile din Bucuresti, din tara si din strainatate, transport de la/catre aeroport cu masini inchiriate, rezervari bilete de avion pentru zboruri internationale si interne; turul turistic al Bucurestiului si alte destinati in tara, calatorii si excursii de afaceri. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati TNT Productions Romania.

Informatii privind transportul exponatelor si formalitatile vamale

Toate documentele legate de transport si vama trebuie sa indice clar:

- Numele Expozitiei;

- Pavilionul si numarul standului;

- Numele expozantului;

- Numele agentului vamal.

Pe pachete trebuie specificate aceleasi detalii. Pentru mai multe informatii privind comisionarul vamal sau alte detalii, cum ar fi documentatia necesara, formalitatile vamale si costruri aferente, conditii de vanzare, riscuri, asigurare, va rugam contactati TNT Productions.

Depozitare

La cerere, in limita spatiului disponibil, avem placerea sa va oferim spatii de depozitare pentru exponate sau alte bunuri.

Paza, asigurare, responsabilitati

Organizatorul asigura paza generala a salilor pe timpul noptii fara a fi raspunzator pentru siguranta si integritatea bunurilor/materialelor expozantilor aflate in afara standurilor sau in mijloacele de transport din zona de parcare a Complexului Romaero.

- Asigurarea bunurilor este recomandata;

- Expozantul este pe deplin responsabil pentru nerespectarea regulilor de prevenire a incendiilor, inclusiv fumatul in stand fara permisiunea organizatorului.

Curatenie

Curatarea zonei, salilor si a culoarelor de trecere este asigurata de catre organizator. Serviciile speciale de curatenie a standului sunt disponibile inainte si in timpul expozitiei, la cerere.

Parcare

Locurile de parcare sunt disponibile langa zona expozitionala folosind permisele permanente de parcare la preturi atractive.

Transportul in comun, Taxi

Indiferent de unde veniti: gara, aeroport sau centrul orasului, serviciile de transport in comun (RATB) sau companiile de taximetre va aduc direct la noi.